City of 8 en TENDE op WINTERwarmte 2015

Semantische kleurenruimte 64 tinten

Semantische kleurenruimte 64 tinten

City of 8 neemt in samenwerking met TENDE raamdecoratie deel aan de derde editie van WINTERwarmte, een warm initiatief van de stad Oudenaarde.
Heb je plannen om je kamer, appartement of huis in te richten of te renoveren? Of zit je met een brandende vraag over de emotionele werking en betekenis van kleuren en vormen? Kom dan langs bij de TENDE winkel in Oudenaarde op vrijdag 28 november 2015 van 18u tot 21u.

Met onze innovatieve ontwerpmethode geven we een klare kijk op je individuele noden, rekening houdend met de functies van de ruimten. Zo adviseren we je op een volstrekt nieuwe en niet geëvenaarde wijze over  kleuren, patronen, materialen en texturen die jou en je medebewoners een goed gevoel zullen geven.

City of 8 ondersteunt particulieren, decorateurs en interieurarchitecten met advies, brainstorming, analyse en training in ontwerpsemantiek, emotioneel design en crossculturele visuele communicatie. Onze wetenschappelijk onderbouwde methode maakt duidelijk welke visuele parameters specifieke reacties oproepen, vertrekkend van persoonlijkheid van de gebruikers, bedrijfsidentiteit en functie van de ruimte

WAT WINTERwarmte 2015
WANNEER op vrijdag 28 november 2015 van 18u tot 21u.
WAAR Tende by Van Der Hauwaert – Bergstraat 71 – 9700 Oudenaarde

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s